Skip to main content.

Studio Amara

Escape to a place where lost memories and untold stories live.

A photo collection by Desenio

Skildrar en plats där historia möter nutid och där tradition och innovation blir ett.

Studio Amara - vacker fotokonst från Marrakech

Kollektionen kännetecknas av historisk arkitektur, välvda valv och vackra pasteller — Studio Amara lyckas verkligen fånga skönheten hos Marrakech på det mest häpnadsväckande sätt. Kollektionen är fotad i Marrakech av Desenio Design Studio, och bjuder på fascinerande byggnader, skimrande pooler och så mycket mer.

Palmer i vinden som reflekteras i ljusblått poolvatten, allt får oss att vilja resa världen runt! Den här kollektionen visar verkligen magin och mystiken hos detta vackra ställe. Med väggar täckta i pastellfärgad mosaik, välvda valv, förgyllda kupoler och utskurna detaljer fick Marrakech oss att falla vid första ögonkastet. Med starka traditioner i ryggen och fantastisk historia är vi verkligen förbluffade av detta kända men ändå något hemliga ställe. Desenio Design Studio har i kollektionen försökt fånga det mänskliga arvet från Marrakech, där historisk och vacker arkitektur står i fokus.

Om du är lika fascinerad som vi över mystiska Marrakech och har en förkärlek till fotokonst så är det här du kommer hitta dina nya favoritposters! Välkommen, till Studio Amara.