Skip to main content.

Passepartout

Tavelupphängning

Att komplettera din tavla med en passepartout är perfekt när du har ett motiv som du vill framhäva lite extra. Vi har passepartouts i hög kvalitet i vitt och svart. Behöver du hjälp med vilken storlek du ska välja på din passepartout hittar du vår storleksguide under varje produktbeskrivning. 

Passepartout till din tavla

Här hittar du passepartout till ramar. Våra passepartouts är av hög kvalitet och finns i olika färger och storlekar. Vi har passepartouter i färgerna vitt och svart. Båda färgerna täcker både bak- och framsida, inklusive passepartoutens kärna. De vita är obrutet vita och båda färgerna finns för ramar i storlekarna 21x30 cm, 30x40 cm, 50x70 cm och 70x100 cm. Vi erbjuder prisvärda passepartouts från 39 kr, perfekt för när du verkligen vill framhäva ett motiv.

Genom att använda en passepartout ger det en fin inramning och lyfter fram motivet. En passepartout skapar dessutom balans mellan postern och ramen, men en passepartout kan också användas för att skapa kontraster mellan ram och motiv. En klassisk vit passepartout framhäver tavlan och adderar en mer exklusiv känsla även till ett enkelt motiv. Har du en färggrann tavla du vill förstärka färgerna ytterligare i? Kombinera tavlan med en svart passepartout! Du kan också kombinera ett ljust motiv med en svart passepartout för att skapa en effektfull kontrast som kan addera det där lilla extra till din väggkonst, oavsett om det är en poster eller ett fotografi.

Att köpa till en passepartout till din tavla skyddar dessutom motivet mot åldrande, alla våra passepartouts är syrafria och bevarar din poster eller bild. När du väljer storlek på din passepartout utgår du från hur stor ramen är samt posterns storlek, t.ex. till en 30x40cm passepartout har du i en ram med samma mått, där våra posters i 21x30cm passar perfekt. På varje produkt har du en produktbeskrivning där vi rekommenderar vilken posterstorlek som blir perfekt till din passepartout. Spana in vår Inspirationsdel med färdiga tavelväggar där du kan få tips om hur du kan använda passepartouts och andra snygga taveltillbehör till dina posters!