Skip to main content.

Ambassador Collections

Vi presenterar våra officiella ambassadörer för 2022: Anna Lewandowska and Gerda Lewis! Varje ambassadör har arbetat med vår Design Studio för att skapa en egen kollektion.

Gerda Lewis

Gör dig redo för en kul och spontan sommar med en konstkollektion från Desenios ambassadör Gerda Lewis! Perfekt för att få in lite färg hemma, mixa och matcha motiv i trendande nyanser av grönt, rosa och lila.

EN INSPIRATION FÖR MÅNGA

Från Tysklands Top Model till The Bachelorette, Gerda inspirerar sina många följare dagligen med sin kärlek för mode, resor och såklart sin lilla hund Teddy.

”När man hittar rätt tavlor kommer hemmet till liv, det lyfter hela ens stil. Jag älskar när mina tavlor matchar inredningen och jag byter alltid motiv efter säsong”.

STILRENT MED FÄRGKLICKAR

”Jag skulle beskriva min stil som mjuk, flörtig och chic. Den är rätt stilren men med färgklickar.”

Product Slider

TILL GERDAS KOLLEKTION

Anna Lewandowska

Säg hej till vår Desenio Ambassador Anna Lewandowska! Tillsammans med vår Design Studio har Anna skapat en konstkollektion som kommer att ge dina väggar en somrig känsla.

HÄLSA OCH SELF-CARE

Som personlig tränare, entreprenör inom wellness och VM-medaljör i karate är Annas stora passion att förändra andras liv, genom en hälsosam livsstil och self-care. Denna passion har varit en stor inspiration under skapandet av kollektionen.

”Allt jag gör är kopplat till min passion för hälsa. Det är centralt för alla mina företag, jag kan inte tänka mig något annat än att även min konstkollektion skulle spegla den delen av mitt liv”.

KONST GÖR HEMMET

”Jag har haft en stor passion för fotografi, några av illustrationerna i kollektionen är faktiskt baserade på mina egna fotografier. Jag tycker konst är det som förvandlar ett hus till ett hem. Med konst kan vi uttrycka det som ligger närmast hjärtat. Det kan också påminna oss om det som är viktigt”.

Product Slider

TILL ANNAS KOLLEKTION