Skip to main content.
Nyheter

New in: Posters från Tove Franks Essence-kollektion

Spana in våra senaste nyheter från fotograf Tove Frank! Motiven kommer från den nya kollektionen Essence och är magiska.

Efter stark efterfrågan på fler posters från kreatör och fotograf Tove Frank har vi nu breddat vårt sortiment med fler motiv! Fai, Lay och Halo kommer alla tre från Toves nya kollektion Essence och finns i storlek 50x70cm.

Ljusa, lätta motiv som dessa är extra snyggt till våren och sommaren då vi vill släppa in den nya årstiden i våra hem. Tove har verkligen lyckats med att hitta sitt egna uttryck och liksom hennes tidigare kollektioner kännetecknas även de här bilderna av ett speciellt ljus och känsla. Vi älskar dessa posters och hoppas att du kommer göra detsamma!


Tove Frank Essence kollektion

Stylingtips!
Köp till en ram och häng på väggen eller luta mot en vägg. Alla posters har en vit, stilren kant som skapar känslan av en passepartout. Välj en ekram som kontrast eller en vit om föredrar en mer diskret inramning. 










I vår kategori Handpicked har vi samlat motiv från kända illustratörer, fotografer och konstnärer. Här kan du se hela vårt sortiment av Tove Franks fotokonst

Product Slider