Skip to main content.
Nyheter

Bakom kulisserna: Studio Serenity

Studiokollektionen Serenity, som fångat den vackra naturen i sydvästra USA, tar oss med på en resa där nuet är allt som betyder något.

Studiokollektionen Serenity tar med oss på en resa genom den storslagna naturen i sydvästra USA.
- Många av oss längtar efter en plats där vi kan få en paus från den hektiska värld vi lever i. Öknen är känt som en fristad för de som längtar efter att landa och känna inåt, säger Desenios designchef Annica Wallin.


Teamet bakom Studio Serenity har fångat kända platser och hisnande vyer som alla är unika och magiska på sitt eget sätt. Naturens färger står i fokus, brända nyanser av rött och orange varvas med mjuka nyanser av rosa och lila.
- Vår vision var att skapa en kollektion som hyllar naturens skönhet och de känslor vi upplever när vi befinner oss i nuet. För att fånga detta besökte vi flera olika platser i Nevada, Utah och Arizona. Himmelska Zion National Park, kanjoner i Peekaboo Gulch och Coral Pink Sand Dunes är några av de otroliga platser som fångas av det kreativa teamet på Desenio, säger Annica Wallin.


Att hitta sätt att leva ett liv utan att ständigt vara uppkopplad blir allt mer eftertraktat.
Andlighet har blivit en egen livsstilstrend, säger Annica Wallin.

- Att vara närvarande och lyssna på både kropp och själ är viktigt för att leva ett balanserat och hälsosamt liv. Denna trend kan också ses i hur vi väljer att dekorera våra hem med dämpade färger och hållbara material. Studio Serenity är en fotosamling som skapar en lugn och rofylld känsla i våra hem.

Product Slider