Skip to main content.

Muminposters

Posters

Dekorera dina väggar med de älskade Muminfigurerna! Vår kollektion med Mumin-posters erbjuder posters med våra favoritfigurer från Mumindalen. Personen bakom de ursprungliga karaktärerna, Tove Jansson, lyckades verkligen skapa mytiska varelser som fortfarande är ett globalt fenomen - mer älskade än någonsin!

Handritade Mumin-illustrationer

Säg hej till figurerna i Mumindalen! Dessa söta varelser, ursprungligen skapade av Tove Jansson, har tagit med oss på många äventyr genom åren. Nu kan du ta med dem in i ditt hem! De är återgivna i en minimalistisk stil med mjuka pastellfärger som gör att de passar utmärkt i alla hem.

Dessa posters finns med alla våra favoritfigurer från Mumindalen. Hitta din favoritposter med Mumin, Muminmamman, Muminpappan, Snusmumriken, Snorkfröken, Lilla My, Sniff och Hemulen. Om du längtar efter att göra om dina barns rum är detta en perfekt nyhet! Lekfullt och roligt samtidigt som det är snyggt - en svårslagen kombination. De handritade detaljerna ger motiven ett autentiskt utseende, och med den pastellfärgade bakgrunden passar de perfekt ihop med varandra i en tavelvägg.

Om du är ett sant Mumin-fan så har du hittat dina perfekta posters! Köp antingen hela kollektionen med Mumin-posters för att skapa en tavelvägg fylld med dessa söta varelser, eller häng upp en eller två i ditt hem för att ge din vägg en unik touch.