Skip to main content.

Astrid Lindgren

Posters

Astrid Lindgrens älskade karaktärer är kända över hela världen och har blivit vänner till många barn under deras första år. Vi är väl bekanta med den busiga Emil i Lönneberga, den starka Pippi Långstrump och den lekfulla Karlsson på taket, och här hittar du Astrid Lindgren-illustrationer av några av hennes mest välkända karaktärer.

Astrid Lindgren

Vår kategori med Astrid Lindgren-illustrationer erbjuder både Pippi Långstrump-illustrationer och citat av Emil i Lönneberga och Karlsson på Taket. Denna kollektion innehåller Astrid Lindgren-citat och -illustrationer från och av några av hennes mest älskade karaktärer. Hitta Emil i Lönneberga-illustrationer av denna busiga karaktär, och Pippi Långstrump-illustrationer och -citat som kommer att skapa en rolig och lekfull atmosfär för ditt barn.

När du dekorerar ditt barns rum är illustrationer ett perfekt val eftersom de kommer att ge rummet en mysig stil. Om du vill göra ditt barns rum mer personligt kan du låta dem välja sina egna favoritkaraktärer och -citat! Dessa starka och egensinniga Astrid Lindgren-karaktärer kommer att ge ditt barn tidiga förebilder, och kanske också väcka deras intresse för dessa klassiska berättelser. Kollektionen består av både illustrationer och citat, bland annat Pippi Långstrump-illustrationer, Emil i Lönneberga-illustrationer och Karlsson på Taket-illustrationer.

Välj bland dessa söta Astrid Lindgren-illustrationer och hitta din favoritkaraktär! Välj den som passar ditt barns personlighet så får du den perfekta konsten för barnrummet. Att lägga till konst och illustrationer i ett barnrum kommer att göra att det känns mycket roligare att vara i, och med dessa Astrid Lindgren-illustrationer av Pippi Långstrump med flera kan barnen också hitta nya förebilder.