Skip to main content.

STUDIO WEST

Vår nya fotokollektion Studio West tar med oss på våra drömmars roadtrip genom ökenlandskap och klippiga berg. En hyllning till vänskap, självständighet och western fashion.

Product Slider

Shoppa kollektionen

WILD HEARTS RUN FREE

Gör dig redo för livets äventyr! Med modellerna och influencerna Allegra Shaw, Katie Morton, Blake Healey and Michelle Infusino är denna ikoniska fotokonst fylld med vackra ökenvyer, vintagebilar och snygga modelooks.

DESERT DRAMA

"Jag älskade att plåta denna kollektion, att lära känna nya personer och se visionen komma till liv." – Katie Morton

MEET THE MODELS

Häng med bakom kulisserna och lär känna modellerna i Studio West: Allegra Shaw, Katie Morton, Blake Healey and Michelle Infusino! Hör om hur Allegra förbereder sig för en dag framför kameran och vad Katie tycker är mest utmanande med att göra en plåtning i öknen.

TILL BEHIND THE SCENES

Product Slider

Shoppa kollektionen

Desert chic fotokonst - Studio West

Desenios Studio West är en kollektion som tar oss med på en roadtrip genom öknen i södra Kalifornien med modellerna och influencerstjärnorna Katie Morton, Allegra Shaw, Blake Healey och Michelle Infusino. Genom denna roadtrip tar vi oss igenom route 66 och får besöka platser med vackra bergsstrukturer som möter kaktusar, krämfärgad sand, vintage bilar och cowgirl fashion som vackert förevigats i posters i denna kollektion.

Att åka på en roadtrip genom route 66 i Amerika med sitt tjejgäng finns med på de flesta kvinnors bucketlists. Följ med oss på äventyret och låt dig inspireras av dina drömmar. Köp dina nya Studio West-posters här.