Skip to main content.

SS22 Trends

Hitta dina favoriter, fyra nya kollektioner inspirerade av de senaste inredningstrenderna!

The new cosy

Skapa ett mysigare hemmaliv med trenden The New Cosy! Klä dig i dina mjukaste plagg och njut av lugna stunder med vänner och familj.

Maxa myset

Livet är inte perfekt och vi behöver inte heller sträva efter att vara det. Låt hemmet bli en plats för vila, skratt och avkoppling med mjuka textilier och harmoniska tavlor.

Style Tip

Mixa beige toner med guldiga nyanser för att skapa en tavelvägg som hela familjen gillar.

Product Slider

Shoppa kollektionen

Hotel Milano

Kolla in en av vårens största inredningstrender, en uppdaterad version av inredningsstilen mid-century modern som känns lyxig och chic!

Sätt guldkant på ditt hem

Retroposters och abstrakta former passar perfekt in i denna trend där färgerna går i dämpade nyanser av blått och grönt. Denna lyxiga inredningsstil kommer att ge ditt hem det där lilla extra och skapa den perfekta platsen för en dejtkväll eller drinkar med vänner.

Style Tip

Sätt stilen genom att mixa och matcha posters i olika nyanser av blått. Blanda in detaljer i mörkt trä för en elegant touch.

Product Slider

Shoppa kollektionen

Candy Shop

Satsa på en lekfull look i vår med pastellerna som trendar just nu. Denna färgsprakande palett kommer ge ditt hem en stor dos energi och en unik look!

Express yourself​

Plocka ihop din egen färgpalett för en inredning som känns unik och ger massor av energi! Oavsett om du dras till de mjukare pastellerna eller faller för färgstarka nyanser av blått och rött, lek med både färger och former för att förvandla ditt hem till ett härligt showroom. Retroposters, unika målningar och lekfulla illustrationer sätter tonen på dina väggar.

Style Tip

Var inte rädd att bryta mot reglerna, färgkrockarna är det som gör denna trend unik!

Product Slider

Shoppa kollektionen

Bright new world

Lev ut din spirituella sida med SS22-trenden Bright New World! Den här drömmande inredningsstilen ger oss ett hem som är fyllt med optimism och närvaro.

Minimalism är ledordet

Med en färgpalett bestående av bleka pasteller kommer denna transparenta trend skapa en minimalistisk och sofistikerad känsla där balans står i fokus. Inred med skira tyger, spegelglas och detaljer i metallic.

Style Tip

Inspireras av spirituella detaljer influerade av astrologi och kristaller för att sätta stilen.

Product Slider

Shoppa kollektionen