At we can only deliver to .
Do you have a delivery adress in ?
Shop at
Visit
Choose country
Leverans 1-3 dagar
Fraktfritt över 299kr
Posters
Ramar
Inspiration
Posters
Ramar
Inspiration
TOTALSUMMA
Kvar till fri frakt
TOTALSUMMA
Kvar till fri frakt
Till kassan
0 Varor
Fortsätt handla
Till kassan

Sekretesspolicy

Genom din registrering och/eller beställning samtycker du till att Desenio lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Desenio. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Detta innebär att information om dig lämnas vidare även till vår fakturapartner Klarna samt aktuell logistikpartner. Desenio kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till annan tredje part. Uppgifterna lagras och används även i marknadsföringssyfte, men enbart hos Desenio. Detta innebär (såvida du inte skriftligen motsatt dig det) att Desenio kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig med nyhetsbrev eller direktmarknadsföring.

 Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål! Kontakta vår kundtjänst på kundservice@desenio.se

Vi kan använda din e-postadress för att skicka dig information om produkter/tjänster som är densamma eller liknar det som du har beställt från oss och att vi tror att du kan ha nytta av. Vi kommer att göra det om du har angett att du inte har några invändningar mot att bli kontaktad för dessa ändamål. Du har rätt att be oss att sluta använda dina personuppgifter för direktmarknadsföring.
Så tycker våra kunder

9.2
Baserat på 9320 omdömen. Se några av omdömena här.
Snabb leverans Snabb leverans. Bra förpackat och fina posters. 12 Sep Robin Andersson
Supernöjd kund Bra kvalité på ramarna, fick hem snabbt, inga problem alls! Bra priser. 12 Sep Emelie
Toppen! Jättefina tavlor i god kvalitet. 12 Sep Maria Andersson
Bra service Snabb leverans. Snabb och bra service! 12 Sep Pia Lindqvist

Snabba
leveranser

Matt premiumpapper
& kvalitativt tryck

Säkra
betalingar

Trustpilot
omdömen

×
Fortsätt handla
Till kassan
Fortsätt handla
Till kassan

Fullborda din tavelvägg

CHOOSE YOUR COUNTRY

Kontakt

Bevakning av