Leverans 1-3 dagar
Fraktfritt över 299kr
Posters
Ramar
Inspiration
TOTALSUMMA
Kvar till fri frakt
TOTALSUMMA
Kvar till fri frakt
Till kassan
0 Varor
Fortsätt handla
Till kassan

Retur pga ångrat köp eller fel på vara

Byte
Om du önskar byta en eller flera av dina mottagna varor mot någon annan,  så sköts det som en vanlig Ångerrätt. Dvs, du skickar tillbaka det du inte vill ha, och vi skickar tillbaka pengar. De nya varorna som du önskar köpa beställer du som vanligt i vår shop.

Ångerrätt

Hos Desenio har du 30 dagars ångerrätt från den dagen du tog emot varan. Om du önskar returnera en vara, kontaktar du oss via mail till kundtjanst@desenio.se. Uppge ditt namn, ordernr samt vilka produkter du vill skicka tillbaka. Vi svarar dig inom kort med hur du ska göra för att varorna till oss.

När det gäller canvastavlor, oljemålningar och ljudabsorbenter blir det billigast att beställa en retursedel via vår shop (vi sponsrar frakterna) Beställ retursedel /sedlar under kategorin ”RETURER” i den vänstra menyn på sidan. Om du ska skicka tillbaka posters, är det billigast för dig att skicka tillbaka dem som vanligt brev. Om du ska skicka tillbaka en poster som är 70x100cm så blir det billigast att beställa fraktsedel av oss.

Du ska lämna paketet där du hämtade ut det, alternativt ringa och boka hämtning (Det gäller våra största paket som går med Bring stycke). Vänlig märk kartongen med ditt namn samt ordernr. Skriv det på en lapp som du tejpar på paketet. När vi fått tillbaka produkten/produkterna och ser att de är OK, så skickar vi tillbaka pengarna.

Fel i vara

Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta kundtjanst@desenio.se så snart som möjligt. Vi återkommer inom kort med beskrivning på hur du ska göra för att få en korrekt vara.

Så tycker våra kunder

9.2
Baserat på 11894 omdömen. Se några av omdömena här.
Mycket nöjd. Mycket nöjd. Varorna var väl packeterade och bilderna var precis så bra vi ville dom skulle vara. 19 Feb Ingela Martell
Toppenpriser Toppenpriser! Och fina posters 19 Feb Jenny Segelström Brösmark
Superbra Superbra! Snabb frakt och bra kvalité! 19 Feb Wendela
snabb leverans snabb leverans, bra qvalität. Finaste ramar :) till bra pris de har alltid nån erbjudande pg. 19 Feb Feiros Miri

Snabba
leveranser

Matt premiumpapper
& kvalitativt tryck

Säkra
betalningar

Trustpilot
omdömen

×
Fortsätt handla
Till kassan
Fortsätt handla
Till kassan

Fullborda din tavelvägg

CHOOSE YOUR COUNTRY

Pick language

France
Netherlands
Germany

Kontakt

Bevakning av

Fortsätt handla