Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Graphic Pineapple 1 Poster

169 kr
Finns i lager
Leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 349 kr
Öppet köp i 90 dagar
Produktbeskrivning

Elisabeth Fredriksson, grafisk poster med ananas

Ingen kan ha missat att ananasen blivit en stor trend inom inredning, så varför inte satsa på den när det kommer till posters? Denna tavla skapad av Elisabeth Fredriksson som går i blått och guld mot den vita bakgrunden har en trendig design samtidigt som den är stilren. Passar lika bra att sätta upp i ett kök som i en hall. Liknande posters hittar du i kategorierna Grafiskt, Illustrationer samt Konstmotiv.

2373-5
  • Bock
    Matt premiumpapper
  • Bock
    Producerat i Sverige
  • Bock
    Åldringsbeständigt papper
Vi planterar två träd för varje träd som används
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
Hållbarhet är viktigt för oss

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson är en svensk grafisk designer som sedan barnsben haft ett intresse för konst och skapande. Från och med att Elisabeth var tio år kunde hon sitta och måla i timmar och åter timmar till hennes mamma ropade att middagen var klar. När hon var femton fick hon sin första kamera och inom en kort tid utformades en stor passion.

Eter att ha gått på konstskola och experimenterat med olika typer av konst fastnade Elisabeth slutligen för grafisk design som idag är hennes största intresse. ’'När jag skapar kan jag bli inspirerad av allt från ett sandkorn till vårt universum som helhet. Konst är mitt liv.''

Inspiration till din tavelvägg