Skip to main content.
Nyheter

Meet the Models: Studio West

Häng med bakom kulisserna och lär känna modellerna som syns i vår nya fotokollektion! Influencerna Allegra Shaw, Katie Morton, Blake Healey, and Michelle Infusino möttes upp i den kaliforniska öknen för att plåta den ikoniska fotokonsten som är Studio West.

Finns det något bättre äventyr än att dra i väg med sina kompisar på en roadtrip längs route 66? Vårt kreativa team reste till USA:s västkust för att fånga just det, friheten det innebär att leva livet på sina egna villkor. Influencerna Allegra Shaw, Katie Morton, Blake Healey, and Michelle Infusino är modellerna som gestaltar känslan av en roadtrip med sina bästa vänner. 

 

 

"Naturen är helt fantastisk, och det är så varmt! Jag är från Kanada och det är kallt där större delen av året, så det här är fantastiskt", säger Allegra Shaw, YouTuber och grundare av modemärket Uncle Studios. Hon tillägger att "mycket vatten, mycket solkräm, en hatt och mat" är måsten för en heldagsplåtning ute i öknen. Att fotograferas i gassande sol och 40-graders värme visade sig vara utmanande; teamets kameror och telefoner slutade fungera på grund av värmen, och att ta pauser i bilen (hurra för luftkonditionering!) var ett måste.

 

 

Influencern och realitystjärnan Katie Morton, känd från amerikanska The Bachelor och senare vinnaren av Bachelor in Paradise, upplevde en annan utmaning med att plåtas ute i öknen. "Jag gissar att alla tyckte värmen var det tuffaste, men att undvika att få en konstig solbränna från att bära olika kläder var nog min stora utmaning”. 

 

 

Stylingen var en viktig pusselbit när vi jobbade med denna kollektion, cowboystövlar och cowboyhattar mixade med klassiska denimplagg skapade den perfekta looken. "Jag kan inte välja mellan cowboyhatt och cowboyboots", svarar influencern Blake Healey på frågan om vad som var hennes favoritlook från fotograferingen. Hon beskriver kollektionen som melankolisk och edgy. "Mitt favoritminne är den allra sista bilden när jag gick med Michelle och Katie längs grusvägen, vi kände verkligen att vi hade gett allt", säger hon. 

 

 

Upptäck den ikoniska fotokollektionen som hyllar vänskap, självständighet och western fashion.

Product Slider